Általános hírek

Rengeteg pályázat jelenik meg társadalmi egyeztetésre ezekben a napokban (2020-12-13)

Többségében az állami feladatokat ellátó szervezetek számára nyíltak meg egyelőre az egyeztetés lehetőségei, de a Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Programban két felhívás is nyilvános, melyek 2020. december 28-ig véleményezhetőek.

Hozzászólásokat a pályázók körével és a jelentkezés feltételeivel kapcsolatban lehet tenni.

  • VINOP-2.1.2-21 Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése

A felhívás célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének ösztönzése, a kutatás-fejlesztési és innovációs aktivitás növelése az innovatív vállalkozások körében.
Pályázhatnak többek között mikor- kis és középvállalkozások, de elsődleges mezőgazdasági termeléshez nem igényelhető támogatás.

  • VINOP-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

A felhívás célja a modernizáció és hogy a támogatás a valós igényekhez igazodó megoldásokat kínáljon az eltérő piaci pozíciókban és különféle élethelyzetekben működő vállalkozások számára, segítséget nyújtson a technológiai háttér megteremtésében és a digitális eszközök, online alkalmazások vagy ipar 4.0 megoldások bevezetésében.

Nem pályázhat olyan vállalkozás, amely mezőgazdasági termelőnek minősül (azaz árbevételének legalább 50%-a mezőgazdasági tevékenységből származik).

  • Megjelent egy közlemény a veszélyhelyzet ideje alatt érvényben lévő projektvégrehajtással kapcsolatos könnyítésekről is.

A palyazat.gov.hu oldal közleményeit érdemes a karácsony előtti napokban figyelemmel kísérni, mert a következő éveket is meghatározó pályázati felhívások egy része már megismerhető!

Forrás:agroinform.hu

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás