Köszöntő

Köszöntjük honlapunkon!

A Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület 2007-ben alakult 48 önkormányzat, valamint a vállalkozói és a civil szféra képviselőiből. Az Egyesület fő feladata a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia kialakítása és megvalósítása, mely az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. és IV. tengelyén található intézkedéseket tartalmazza.

Célunk a térség gazdasági fejlesztése, a vidéken élők életminőségének javítása. Ezt a célt alulról építkezve, a helyi önkormányzatok, vállalkozók és a civil szféra partnerségére alapozva kívánjuk elérni. Állami feladatok ellátására alakultunk, a 2009. évben történt akkreditáció óta pályázatkezeléssel is foglalkozunk. Egyesületünk fő tevékenysége a beérkezett támogatási kérelmek feldolgozása és értékelése, ügyfélszolgálat működtetése, tájékoztatás, projektgenerálás fórumokon és személyes tanácsadáson keresztül, a kifizetési kérelmek feldolgozása, annak elkészítéséhez történő szakmai segítségnyújtás. Kiállításokon, konferenciákon veszünk részt, segítünk rendezvények előkészítésében, lebonyolításában. Kiadvány készítésével, terjesztésével propagáljuk településeinket.

Az Egyesület vezetésében 2011-ben jelentős változás történt. A közgyűlés új elnököt és tisztségviselőket választott. Az új vezetés nyitott az egyesület tagjai, ügyfelei iránt, célja a folyamatos együttműködés megvalósítása.

Fejlesszük együtt térségünket!

                                                                                                                             Lengyel Gábor

                                                                                                                                      elnök

 

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás