Általános hírek

Hazajáró Hétvége (2009-05-25)

Hazajáró Hétvége 

A háromnapos program a vidéki turizmust és a vidéken termett vagy előállított magyar termékeket állítja középpontba. A Hazajáró résztvevői az egész ország területén legalább 20%-os kedvezménnyel kínálják szolgáltatásaikat, termékeiket. Csatlakozzon Ön is!

Hazajáró Hétvége elnevezéssel szervezi meg a magyar vidéki turizmust népszerűsítő eseménysorozatot 2009. június 12-14. között az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) Irányító Hatósága, valamint partnerei, a Magyar Turizmus Zrt. és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ). A kezdeményezéshez csatlakozó idegenforgalmi szolgáltatók kedvezményes szálláshelyekkel, magyar termékekkel, a legkülönfélébb szolgáltatásokkal és hétvégi programokkal várják a vendégeket: felnőtteket és gyerekeket, időseket és fiatalokat, egyedülállókat és családokat. A háromnapos turisztikai élménysorozattal a szervezők szeretnék ráirányítani a figyelmet a magyar vidék szépségére és gazdag turisztikai kínálatára, nem utolsó sorban pedig az itthoni pihenési lehetőségek egyre szélesebb körére.

A június második hétvégéjére meghirdetett Hazajáró jellegében és célkitűzéseit tekintve is hasonlít a Torkos Csütörtök vagy a Borszerda néven ismertté vált kezdeményezésekhez. A háromnapos program a falusi, tágabb értelemben a vidéki turizmust és a vidéken termett vagy előállított magyar termékeket állítja középpontba, az ország különböző térségeinek minél több - legalább 20%-os kedvezménnyel kínált - szálláshellyel, programmal, szolgáltatással történő megjelentetésével.

Regisztrálni lehet a www.hazajaro.hu oldalon.

 

 

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás