Általános hírek

III. Vállalkozók Napja Szentlőrincen (2019-05-02)

III. Vállalkozók Napja Szentlőrincen 

A Vállalkozók Napja életre hívásával egy olyan „találkozót”, információs rendezvényt hoztak létre, melyen a résztvevők közvetlenül, személyesen is felvehetik a kapcsolatot számos kormányzati felelős személlyel, a gazdasági élet szereplőivel, illetve nem utolsó sorban egymással: olyan vállalkozásokkal, akiket már jól ismernek, vagy olyanokkal, akiket szeretnének megismerni.

 

Eddigi kerekasztal-beszélgetéseiken száznál is több vállalkozó, szakember, illetve érdeklődő vett részt; rendezvényük sikere egyben a résztvevők sikere is, hiszen véleményük, kérdéseik és válaszaik megosztásával nemcsak interaktívvá tették a Vállalkozók Napját, de olyan hasznos információkhoz is juthattak, melyek máshol nem hangoztak el.

 

Az idei év fókuszába a PAKS II. projekt került, mely nemzetgazdasági szintű és így dél-dunántúli régióban, benne Baranya megyét érintően is nagy jelentőségű. Aktualitása, időszerűsége széles körű társadalmi és gazdasági előkészítéséből fakad. Bemutatására kormányzati és szakmai személyiségeket kértek fel, hogy közreműködésükkel a legilletékesebb szakemberek mutassák be a régió vállalkozásainak a projektet, a beruházás gazdasági helyét és szerepét, s azokat a kapcsolódásokat, melyek terén lehetőség nyílhat egy KKV számára.

 

A rendezvény időpontja: 2019. május 3.(péntek) 10.00 és 14.00 óra között.

 

Helyszíne: a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány szentlőrinci Rendezvény Centrum- (Vásártér) GPS koordináta: 46°2’25"N 17°58’43"E.

 

Program:

 

9.00 – 10.00 Érkezés, regisztráció

 

10.00 – Köszöntő, Pohl Marietta a BMVKA ügyvezető igazgatója

10.00-12.30 PAKS2 kerekasztal

12.30 – Állófogadás

 

Felkért résztvevők:

- Süli János a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, Miniszterelnökség

 

- Kovács Pál a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár, Miniszterelnökség

 

- Dr. Mikulás Brigitta, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásához kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztésért, innovációért és lokalizációért felelős államtitkárság Infrastruktúra-fejlesztési Főosztály főosztályvezetője, Miniszterelnökség

- Dr. Miseta Attila rektor, Pécsi Tudományegyetem

 

- Jenei Zoltán kancellár, Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal

- Balázs Ákos elnök - projektmenedzser, A Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért elnöke, a NYITOK program projektmenedzsere

- Dr. Síkfői Tamás elnök, Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara

 

- Dr. Ascsillán Endre alelnök, GE Közép-Kelet Európa

- Pohl Ákos ügyvezető, építőmérnök és nukleáris szakmérnök, CEOS Kft.,

- Galovics Gábor ügyvezető igazgató, OTP Bank Nyrt., Dél-dunántúli Régió

A Kerekasztal moderátora Dr. Szécsi Gábor dékán, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának vezetője.

 

A rendezvény egész ideje alatt a részvevők körében biztosított a kötetlen eszmecsere és üzleti megbeszélések lehetősége. A megbeszéléseket a cégek saját, illetve a rendezvénytér e célra előkészített pavilonjában B2B jelleggel folytathatják.

 

Fontos rendezvényinformációk:

 

 

A rendezvény terület megközelítését Szentlőrincre érkezve útbaigazító táblákkal segítik, a GPS koordináta: 46°2’25"N 17°58’43"E.

 

Parkolási lehetőség a rendezvény centrum főbejárati parkolójában lesz, érkezésükkor a résztvevőket forgalomirányító személyzet segíti majd a leparkolásban.

Belépés előtt a főbejáratnál elhelyezett információs pontokon (faházak) lehet majd átvenni a személyre szóló kitűzőket abban az esetben, ha regisztráltak részvevőként is a rendezvényre.

A rendezvényre a B2B honlapon lehet regisztrálni: http://vallalkozoknapja.bmvk.hu/.

A részvételi (regisztrációs) díj 12.000 Ft + ÁFA, mely a kerekasztal beszélgetésen való részvételen túl tartalmazza a programot követő állófogadási meghívást is, ahol a tavalyi évben megkedvelt helyi termékek kapnak ismét teret. A kínálattal támogatni szeretnék a Baranya megyében élő kistermelőket, termékeik népszerűsítését.

 

Kapcsolattartás:

 

Vlasics-Gyurkó Erika titkárságvezető – 20/941-9218, egyurko@bmvk.hu

 

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás