Általános hírek

LEADER pályázati eljárás (2011-09-09)

LEADER pályázati eljárás 

LEADER pályázati eljárás (2011-08-10)

 

Tisztelt Egyesület Tag!

Tisztelt Pályázó!

 

Tájékoztatni szeretném a most megnyíló UMVP IV-es tengely LEADER pályázataival kapcsolatos megújult eljárásrendről.

2011.07.29-én megjelent a 76/2011(VII.29) VM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-tõl nyújtandó támogatások részletes feltételeiről.

A rendeletben foglaltak szerint támogatási kérelmet az UMVP IV-es tengelyes pályázatokhoz 2011. szeptember 30. és október 31. között elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon kell az MVH-hoz benyújtani. A pályázathoz csatolandó dokumentumokat szkennelt formában kell csatolni a pályázathoz.

Amennyiben az ügyfél a pályázat benyújtásához a területileg illetékes LEADER HACS munkaszervezetét kívánja igénybe venni technikai közreműködőként, köteles az ilyen irányú igényt a pályázat benyújtására rendelkezésre álló időszak kezdő dátumát megelőzően legalább 20 nappal a technikai közreműködést végző LEADER HACS munkaszervezet felé írásban jelezni a pályázat benyújtásához időpont-egyeztetés céljából. 

FELHÍVOM A FIGYELMÉT, HOGY A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁT MEGELŐZŐ 60 NAPBAN PROJEKTADATLAP BENYÚJTÁSA KÖTELELZŐ A LEADER HACSHOZ, ELŐZETES BÍRÁLÁS CÉLJÁBÓL. AMENNYIBEN A PÁLYÁZÓ NEM RENDELKEZIK A HELYI BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG (HBB) JÓVÁHAGYÁSÁVAL A TÁMOGATÁSI KÉRELEM BÍRÁLAT NÉLKÜL ELUTASÍTÁSRA KERÜL.

A LEADER HACS a beérkező projektjavaslatok HVS-hez való illeszkedésének vizsgálatáról az IH által külön közleményben közzétett eljárásrend szerint létrehozott Helyi Bíráló Bizottság gondoskodik. 

A HBB üléseinek időpontjai az Egyesület honlapján (www.zselicilampasok.hu) megtekinthetők. A projekt adatlapokat legkésőbb 2011.szeptember 29-éig nyújthatják be Egyesületünk irodájába (7400, Kaposvár, Füredi u. 1.) személyesen vagy postai úton ajánlott levélként.

A HBB ülés időpontjairól 10 nappal az ülés előtt értesítést küldünk ki.

A HBB-hez szükséges dokumentumok, LEADER célterületek, LEADER kritériumok letölthetők honlapunkról a DOKUMENTUMTÁR menü alól.

Felhívom figyelmét, hogy a megvalósítandó beruházásnak, rendezvénynek illeszkednie kell az Egyesület által megállapított LEADER kritériumokhoz, ezért kérem ennek részletes áttanulmányozását.

 Ha kérdése van, vagy segítséget szeretne kérni támogatási kérelmének benyújtásához Egyesületünk munkaszervezete szívesen áll rendelkezésére.

 

Jó pályázást kívánunk!

 

Tisztelettel:

 

                                                                       Lengyel Gábor s.k.    

                                                                                 elnök

Elekes Zoltán s.k.     

munkszervezet vezető

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás