Általános hírek

Ropolyi rendezvény (2009-03-25)

Ropolyi rendezvény 

A rendezvényen megjelent hallgatóság tagjai közt szép számmal képviseltették magukat a zselici falvak polgármesterei és egyéb civil szervezetek szakértői, de többen tiszteletüket tették a térség vállalkozói közül is.

A konferenciát Nyitrai István, a Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület alelnöke nyitotta meg, hogy nyitóbeszéde után átadja a szót az előadóknak. A résztvevők az előadások első részében hasznos információkat szerezhettek Dr. Tarrné Dr. Törzsök Piroskától a munkahelymegőrzésekről, Thurzó Ágnestől az Iparkamara tevékenységéről. Őt követte Dr. Fekete János ügyvéd, aki a vállalkozások indításának és megszünésének jogi gyakorlatáról beszélt. 

Rövid kávészünet után Várvizí Ildikó, a Nagybajom és Vidéke Takarékszövetkezet Hitelezési Centrumának vezetője tartotta meg tájékoztatóját. Következett Bese Ferenc színes előadása az új típusú energetikai megoldásokról. Tőle átvéve a szót Nagy György, a helyi HVI iroda vezetője mutatta be a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatot. Egyesületünktől a munkaszervezet vezetője, Kővári Péter osztotta meg a tapasztalatokat az UMVP III. tengelyének pályázataival kapcsolatosan. Utolsóként Bosznai Tamásné, a Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Somogy megyei irodájának vezetője beszélt az egyesület céljairól, tevékenységéről.

Az előadások végeztével Nyitrai István megköszönte mindenkinek a részvételt, majd következett a fórumot lezáró ebéd.

A kategória további hírei

Eseménynaptár

h k sz cs p sz v
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
             

Hírlevél

A fel- vagy leiratkozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Feliratkozás

Leiratkozás